keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Joulukortit 2015/8


Ylvään näköinen poro on näissä kuvissa päätähtenä. Ihan kiva leimasin tuokin. Toki ois voinut leimata noikin hiukan eri värillä, miksi aina mustalla. Mutta ehkä tässä samalla tulee uusia ajatuksia, kun näitä tänne blogiin laittelee.

sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Kaulakoru pitkästä aikaa



Eilen illalla värkkäsin tällaisen korun. Koruja en olekaan tehnyt pitkään aikaan, joten katselin, mahtaako olla varastossani jäljellä mitään korutarvikkeita, joista saisi jotain aikaiseksi. Niinpä syntyi tämä pöllökoru.

lauantai 24. tammikuuta 2015

Joulukortit 2015/7



Kun latasin näitä joulukortteja tänne, niin ensiksi tuli mieleen kesä näistä korteista. Ei kovin jouluinen taustapaperi ole näissä, vaikka ihan ne joululehtiössä olivat.  Voihan se toki olla niinkin, että valokuvat hiukan muuntavat tuota väriä, silti ne aika ruohonvihreiltä näyttävät.

perjantai 23. tammikuuta 2015

Joulukortit 2015/6


Joulukortteja tein myös tällaisia, joissa joulupukki kantaa painavaa lahjasäkkiä. Lisäksi pieni poika tekemässä lumiukkoa.  Tuo joulutervehdys-teksti on mielestäni kaunis ja mukavan kokoinen. Kaunis fonttikin siinä on. Olisin niin halunnut pari iltaa sitten tilata Stempelkelleriltä lisää tekstileimasimia, mutta eihän sieltä voida nyt tilata. Toivottavasti löydän jostain muualta mukavia tekstejä uusiin kortteihin.

torstai 22. tammikuuta 2015

Joulukortit 2015/5



Lisää kisujoulukortteja.... Ja välillä myös sinisenä. Tuo leimasin on minun suosikkini joululeimasimista. No, kaikki eivät tykkää kissoista ja se on toki sallittua. Itselläni ovat kaikkein suosituimpia juuri kaikki kisuleimasimet ja onhan noita kertynyt melkoinen satsi varastooni, kun niitä tässä yksi päivä katselin.

tiistai 20. tammikuuta 2015

Joulukortit 2015/4


Näissä korteissa päätähtenä on kisu tonttulakki päässä. Voi miten minä kaipaankin omia kisuleita! Yli vuosi on yritetty pärjätä ilman rakkaitamme. Tuolloin jouduimme luopumaan rakkaista perheenjäsenistämme. Romppua ja Heksua olemmekin käyneet tässä vuoden aikana muutaman kerran katsomassa. Nennun porukan kanssa pidämmekin tiiviisti yhteyttä piiiiiitkin viestein. Kerron kisuista enemmän hiukan myöhemmin...

maanantai 19. tammikuuta 2015

Hymyä, ystäväni!


Taas tällainen ystävänpäiväkortti. Hmmm...

Lumilyhdyn rakentaja


Vihreä väri ei kuulu suosikkeihini, mutta näköjään voi tehdä sellaisiakin kortteja, joissa ei aina lempivärejä esiinny. Punaposkinen lapsi, hän varmasti viihtyy ulkona lumileikeissään.

sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Joulukortit 2015/3


Lisää samalla idealla toteutettuja kortteja. Nyt kun näitä katselee, niin olenpas minä laiska kortteilija ollut, kun kaikki näyttävät ihan samalta. Höh...

perjantai 16. tammikuuta 2015

Joulukortit 2015/2


Tässä on toinen satsi joulukortteja. Minusta joulukortit saavatkin olla yksinkertaisia ilman turhia härpäkkeitä. Tosin tänä joulunakin sain aivan ihania joulukortteja muutamilta kortteiluystäviltäni. Niissä oli nähty paljon enemmän vaivaa kuin minä omissani. Kiitos jokaiselle!

torstai 15. tammikuuta 2015

Pienet ja isot tontut


Innostuin tekemään tonttuja ennen joulua. Poika kävi mulle hankkimassa muut materiaalit, mutta minä tilasin netistä partaa varten villahahtuvaa. Sen tulemisessa kesti sen verran, että jouduin jättämään projektin tämän vuoden puolelle. Löysin ohjeen netistä: http://ailanaskartelukaappi.blogspot.fi/2014/11/tonttu-huovasta.html . Juuri sellainen tonttu, jollaisen halusinkin paitsi pienensin kaavaa. Minun tonttuni ovat kooltaan pienempiä kuin ohjeen mukaiset tontut ja pienin eroavaisuuksin tehtyjä muutenkin, kuten vartaloon laitoin sauman vain taakse. Tässä on pienempi tonttu. Korkeus vain 25cm.


Tämä isompi tonttuni on kooltaan 43 cm. Ei ollut tarkoitus tehdä näin monta tonttua aluksi, mutta koon pienentäminen ei heti tuottanut oikean kokoista tonttua ja koska olin jo palat leikellyt, niin en halunnut niiden hukkaankaan menevän. Voihan niitä antaa eteen päin ensi joulun aikaan (nyt kaikki sukulaiset ovat kauhuissaan, että toivottavasti en lahjoittaisi heille ainakaan niitä!).



Yhden tontun jo lahjoitinkin hyvälle ystävälleni. Tätä kirjoittaessani hän ei sitä vielä tiedä, joten täytyy laittaa tämä postaus ajastukseen ja sitten kun tiedän hänen saaneen tonttunsa, voin julkaista tämän. Tein isoja tonttuja 6 kpl ja pieniä 3 kpl.

keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Joulukortit 2015/1



Ison kasan olen tehnyt joulukortteja tänä vuonna ja viime vuoden lopulla, joulun ja uuden vuoden välillä. Suurin osa on tehty sillä tavalla, että niitä on useita samanlaisia tai samankaltaisia, joten olen kuvannut ne ryhmittäin. Tässä on ensimmäinen satsi. Siis kaikki joulukortit ovat hyvin yksinkertaisia ja nopeita tehdä, enkä halunnut niihin laittaa koristeita kovin paljoa, ettei ne olisi kovin paksuja kuoressaan, kun niitä postittaa.

maanantai 12. tammikuuta 2015

Sininen vauvakortti



Tämä vauvakortti on aika pitkälle samanlainen kuin ensimmäinen vauvakorttini tänä vuonna. Tai noo, oikeastaanhan tein nämä jo viime vuoden puolella, ennen joulua muistaakseni. Tässä kortissa ei vaan ole leimaväriä reunoissa.

Vauvauutiset innostivat tekemään kortteja, sillä meille on keväällä tulossa toinen lapsenlapsi. Aivan ihana, iloinen asia! Toivottavasti kaikki menee hyvin ja tyttäreni saa pienen vauvan loppukeväästä. Hän on ihmetellyt, miksen hössötä samalla tavalla kuin ensimmäisen lapsenlapsen kohdalla, mutta olen yrittänyt olla "järkevä" mummi, enkä aio sortua enää samanlaiseen höösäämiseen kuin ensimmäisen kohdalla. Tai.....saapa sitten nähdä, kuinka käy, kun saa syliinsä ottaa pienen vauvan. Siinä saattaa järkevyys kadota ihan kokonaan :D.



Ja tältä näyttää sisäpuolelta. En yleensä ole kuvannut kortteja sisäpuolelta, mutta teinpäs nyt tänä poikkeuksen näiden vauvakorttien kohdalla. Saa nähdä, miten jaksan jatkossa niitä kuvailla.

lauantai 10. tammikuuta 2015

Poikavauvalle



Tässä on toinen tekemistäni vauvakorteista. Nyt kun tähän istahdin, niin alkoipa väsyttää toden teolla. Aamulla heräsin jotenkin niin syvästä ja omituisesta unesta, että vieläkin väsyttää, vaikka alkaa jo illan puolella olla. Silti ei ole joutanut lepäilemään. Minulla on menossa projekti, joka valmistui tänään ja esittelen sen teille sitten, kun saan kameran akun ladattua täyteen.


Tältä näyttää sisäpuolelta. Kahvi on varmaan jo tippunut, ainakin hiljaista tuli. Pakko kai tässä on lähteä juomaan kupponen kuumaa, jotta virkistyisi edes vähän.

torstai 8. tammikuuta 2015

Pitkästä aikaa kortteja


Niinpä sitä tuli pitkän tauon jälkeen kurkattua tänne blogiin ja huomasin, että täällä käy muutamat vielä kurkkimassa, olisinko saanut jotain aikaiseksi. Tottahan minä olen työntouhussa ollut kaiken aikaa, mutten ole jaksanut niitä kellekään esitellä sen enempää täällä blogissa kuin muuallakaan. Niinpä yllättäen minulta kyseltiin vauvakorttia poikavauvalle ja innostuinkin askartelemaan muutaman uuden kortin. Ja tässä on niistä ensimmäinen. Olin jo jonkun aikaa sitten ostanut itselleni tuon stanssin ja halusin sitä tietysti kokeilla. Stanssin mukana tuli myös leimasimet: tyttö- ja poikavauvan kuva sekä lelu.



Ja sisäpuolelta näyttää tällaiselta. Olen itsekin tyytyväinen pitkästä aikaa tekemääni korttiin.

Muutimme lokakuussa uuteen kotiin ja omakotitalosta lähtiessä oli paljon pakattavaa. Pakkaaminen jäi suurimmalta osalta minulle ja siitä lähtien käteni, erityisesti vasen käsi on kyynärpäästä kipuillut päivisin ja levossakin öiseen aikaan. Mitkään kipuvoiteet tai -lääkkeet eivät ole auttaneet. Saa nähdä, kauanko kestää, kun kädet tulevat ennalleen, vai tulevatko lainkaan. Neulomisesta ei meinaa tulla mitään, kun kipu on niin kova. Onneksi askartelussa ei tarvitse mitään painavaa nostella, ojentaa tai pitää kädessä. Se vielä sujuu jotenkuten.