keskiviikko 15. elokuuta 2012

Voi että ärsyttää!

Kyllähän sitä vois käydä kommentoimassa enemmänkin toisten blogeissa, mut ottaa niin päähän nuo "todista, ettet ole robotti"-jutut ja sanalaatikot....minä en enää jaksa niitä...Useimmiten saan tehdä sen 5-6 kertaa, että se hyväksyy mun kommentin....Miks ihmeessä sellaisia pitää laittaa? Minulla ei oo koskaan ollut, käytän vain kommenttien hyväksyntää, mikä ei taas rasita kommentoijaa....pelkästään minua. Tein sellaisen päätöksen, etten enää kommentoi sellaisiin blogeihin...En yksinkertaisesti jaksa joka kerta toistaa sitä samaa ja aina menee väärin. Niin, ja joskus on vielä niin pienelläkin, ettei siitä yksinkertaisesti näe ottaa selvää....

että sellaista....tällä kertaa.....

5 kommenttia:

 1. Oikein!!! Minäkin meinaan hiillostua tyystin moisista laatikoista! Niistä meinaa seppäkään saada selvää... huh. Hyvä päätös!

  VastaaPoista
 2. Oot kyl niin oikeessa että tuo asia ärsyttää :)

  VastaaPoista
 3. Ei oo kivaa... Mutta voisiko olla että asianomaiset ei edes tiedä että noin toimii..Minulle joku vinkkasi asiasta ja yritin korjata. En vaan tiedä onnistuinko ???

  VastaaPoista
 4. Tosi hyvä päätös, ne laatikot ovat niin epäselviä--ei tosin kaikilla--en itsekään kommentoi jos ei eka kerralla mene läpi:(

  VastaaPoista
 5. Hyvä niin.Olen niitä mananut monet kerrat.En ole saannut mitään roskaposteja vaikkei ole edes sitä hyväksyntää.Mutta sehän ei rasita kommentoijaa.Kiitos ja kiva askartelua.

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on arvokas - kiitos sinulle!