keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Hälsans Kök-kasvisruoat

Iloitsin kovasti päästessäni Hälsans Kök Buzzador-kampanjaan! 

Jos et vielä tiedä, niin olen yksi Buzzadoreista, jotka saavat aika ajoin kokeiltavakseen erilaisia tuotteita . Meille tulee kampanjakutsuja, joissa kysellään joitakin kysymyksiä sekä haluammeko osallistua vai emme. Jos meidät valitaan kampanjaan, saamme kampanjakutsun ja ohjeet, kuinka toimia.  Annamme kampanjan edetessä salamaraportteja, joissa kerromme, miten kokeilu onnistuu ja edistyy. Voimme Buzzata käyttäen apuna facebookia, twitteriä tai vaikkapa omaa blogia...Lopuksi annamme vielä loppuraportin, jossa kerromme tästä tuotteesta ja kokemuksesta kokonaisuutena, miten kampanja meni ja miten sen itse koimme. Tuotteet lähetetään pakettina kotiin tai kuten joskus, ostamme ne itse kaupasta saamallamme  lahjakortilla, jos tuote on esim. pakaste.  Kampanjaan osallistuva yritys tuotteen takana saa meiltä hyödyllistä ja rehellistä palautetta tuotteista, jota buzzaamme. Jos sinäkin haluat buzzadoriksi tai muuten vain lukea tarkempia ohjeita, niin laitapa viestiä, kutsun sinutkin mukaan! Tämä on mukavaa hommaa!

Tällä kertaa sain siis kutsun Hälsans Kök-kampanjaan. Sain lahjakortin, jolla ostin Hälsans-Kök-tuotteita, joita maistelen ystävien ja /tai perheeni kanssa.

http://www.halsanskok.fi/


Kaikki Hälsans Kök -tuotteet ovat kasvisperäisiä ja pääosin ovo-vegetaarisia, eli kasvisten lisäksi tuotteet sisältävät myös kananmunaa. Hälsans Kök -tuoteperheeseen kuuluu myös täysin vegetaarinen, kikherneistä valmistettu falafel. Tuotteet on falafelia lukuunottamattavalmistettu soija- ja vehnäproteiinista ja kaikki Hälsans Kök -tuotteet löytyvät kaupan pakastealtaasta. Hälsans Kök -tuotteet yhdessä muiden raaka-aineiden kanssa luovat täydellisen aterian. Ne ovat täysin lihattomia, mutta koostumukseltaan ja maultaan lihankaltaisia ja sopivat näin loistavasti myös ei-kasvissyöjän ruokavalioon. Hyvää ja terveellistä ruokahalua!
Hälsans Kök -tuotteet on valmistettu täysin ilman säilöntäaineita. Ne sisältävät runsaasti proteiinia, noin 18 g/ 100 g. Esimerkiksi sika-nautajauheliha sisältää verrattaessa proteiinia 17,5 g/ 100 g, raejuusto noin 16 g/ 100 g ja maitoraha noin 10 g/ 100g.

Hälsans Kök Kasvispihvi

Kasvispihvit ovat nopeita valmistaa uunissa, paistinpannulla tai grillillä. Loistava lihaton vaihtoehto sinulle, joka pidät grilliruuasta. Tarjoile esimerkiksi perinteisellä tavalla harmpurilaissämpylän välissä ranskanperunoiden ja tuoreen salaatin kera.


Tällaiset annokset tarjosin kotiväelle. Tyttäreni mieltyi kovasti pihveihin, kuten minäkin, sillä pihvit olivat todella maukkaita. Itse en pidä valmiista jauhelihapihveistä enkä -pyöryköistä, koska ne maistuvati mauttomilta, sellaisilta teollisen makuisilta. Nämä olivat todella iloinen, positiivinen yllätys! Ei ollenkaan teollisen makuisia tai mauttomia. Ja ulkonäkökin on herkullinen. Olen ehdoton lihansyöjä, mutta tässä lupaan kyllä tehdä poikkeuksen, kun valmisruokaa ostan, sillä tämä on paljon parempaa kuin lihaisa "sisarensa". 

Hälsans Kök Kasvispyörykät

Hälsans Kökin kasvispyörykät ovat helppo ja mukava tapa tuoda vaihtelua päivällispöytään. Sopii myös loistavasti välipalaksi herkullisen dippikastikkeen kera.
Hälsans Kök kasvispyörykät ovat perheemme mielestä hyvä vaihtoehto perinteisille kotitekoisille lihapullille. Ne ovat mielestämme maukkaita -  siis oikeesti maukkaita - eikä mitään sekalaisia kasvismössöpullia. Jopa mieheni mielestä nämä maistuivat hyville ja hän päätti ottaa näitä töihin syötäväksi vielä seuraavanakin päivänä.

Hälsans Kök Kasvismureke

Kasvismureketta voi käyttää jauhelihan korvikkeena esimerkiksi tacoissa, spaghetti bolognesessa tai lasagnessa. Mureke antaa herkullisen ja täyteläisen maun myös keittoihin ja kastikkeisiin. Lisää kasvismureke valmiiksi keitettyyn kastikkeeseen ja anna lämmetä. Mureke sopii loistavasti myös pitsan tai piirakoiden täytteeksi.Vapun aattona söimme kasvismureketta tuorepastan kanssa. Yllätyin, miten paljon se maistui samanlaiselta kuin normaalisti jauhelihasta tehty spagettikastike. Tyttäreni mielestä tämä maistui oikein hyvälle ja hän sanoikin, että pitäisköhän siirtyä kasvisruokiin. Itselleni kynnys täysin kasvisruokavaliolle on suuri ja en oikeasti kovin paljon ole maistellutkaan kasvisruokia. Vissiin se on ennakkoasenne. Mutta täytyy ihan rehellisesti sanoa, että jos en olisi tiennyt, että tämä on soijarouheesta tehtyä ruokaa, niin enpä olisi osannut arvata, sillä niin paljon se maistui normi jauheliha-annokselta. Ja ruoan valmistus oli helppoa ja nopeaa.

Hälsans Kök Falafel

Hälsans Kökin Falafel on herkullinen kikherneistä valmistettu tuoteFalafel on tuotteista ainut, joka soveltuu myös vegaanin ruokavalioon. Falafel sopii loistavasti esimerkiksi pitaleivän väliin jäävuorisalaatin ja jogurttikastikkeen kera, tai vaikkapa osaksi herkullista couscous-salaattia.
Lisää käyttövinkkejä ja herkullisia reseptejä löydät täältä.
Koko Hälsans Kök -tuotevalikoima löytyy osoitteestawww.halsanskok.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on arvokas - kiitos sinulle!