tiistai 30. heinäkuuta 2013

Täytekakut tyttären ylioppilasjuhliin

  

 Tässä on muutamia tyttären ylioppilasjuhlien aikaan tekemiäni kakkuja. Yläpuolella on prinsessakakku, joka oli todella hyvänmakuinen.


 Tästä kakusta en ole yhtään varma, että oliko tämä yksi niistä kakuista, mutta luultavasti, koska tässä on omatekoisia kaksivärisiä ruusuja. Muuten kakku on ihan tavallinen mansikkakakku.


Tässä on muistaakseni myös yksi mansikkatäytteinen kakku. Päällä on omatekoiset sinivalkoiset ruusut. Jos löydän vielä kuvaa parista muusta kakusta, jotka tein, ainakin suklaakakun kuvan yritän löytää, niin lisään sen sitten tänne.


Lopuksi vielä kuvaa ihanista ruusuista, jotka ostimme tyttärellemme.

5 kommenttia:

 1. Taidokkaan näköisiä kakkuja, olet monen sortin taitaja. Nuo ruusut on aivan ihania.
  Mukavaa kuunvaihdetta Sinulle

  VastaaPoista
 2. Oi miten ihania kaakkuja olet tehnyt ;-))

  VastaaPoista
 3. Onpas maukkaan näköisiä kakkuja. Tuosta prinsessakakusta tulee mieleeni tyttäreni häät. Hän oli itse suunnitellut upean kakun. Kun häät sitten alkoi, niin ei sitä kakkua oltu tuotu ja itse asiassa ei sitä ollut leipuri tehnytkään. Sitten paikan väki (missä häät pidettiin) lähti epätoivoisena hankkimaan jostain kakkua. No, eihän hääkakkua kaupan tiskiltä osteta. Toivat sitten mukanaan valtavan määrän vihreitä prinsessakakkuja. En ole koskaan nähnyt tytärtäni niin raivoissaan. Ajattelin, että se neiti tinttaa jo pian jotakuta. No, onneksi ne kakut olivat kuitenkin hyviä. Häät jatkuivat iloisissa merkeissä.
  No, myöhemmin tämä firma sitten järjesti tyttäreni synttärit hänen kotonaan kaikkine ihanine voileipä- ja täytekakkuineen ja muine lisukkeineen.
  Koskaan ei ole tyttöni syönyt prinsessakakkua häidensä jälkeen.
  Mutta ovat sentään onnellisesti, nyt naimisissa ja heillä on kaksi ihanaa pikkuprinsessaa. Aikaa on kulunut kuusi vuotta.
  Mukavaa sunnuntaita sinulle.

  VastaaPoista
 4. Hei :)
  Sinulle olisi haaste blogissani:
  http://handmadebypia.wordpress.com/2013/09/30/blogihaaste/

  t. Pia

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on arvokas - kiitos sinulle!