lauantai 9. marraskuuta 2013

Rakkaat kisulimme


Suureksi suruksemme joudumme luopumaan näistä rakkaista perheenjäsenistämme lääkärin määräyksestä. Joten annetaan (10 e hintaan/kissa) 3 upeaa ja persoonallista kissaa rakastavaan ja hellään kotiin vain niille, jotka ovat vakaasti harkinneet kissan hankkimista. Kaikki kisut ovat sisäsiistejä, leikattuja ja sisäkissoja, jotka ovat tottuneet ulkoilmaan vain valjaissa. Kissojen valjaita, kuljetuskoppeja, hiekka-astioita yms. tarvikkeita voi kysellä kisun mukaan minimaalista korvausta vastaan. Kissojen ruokakupit, Romeon harjan ja jotain kisujen lempileluja annamme kunkin kissan mukaan ilmaiseksi sekä terveyskortin. Voimme auttaa myös kuljetuksessa Kuopion kaupungin alueella.
Romeo eli Romppu 5v.5kk on suloinen, puolipitkäkarvainen kissa, tarvitsee tilaa juosta - ottaa spurtteja silloin, kun siltä tuntuu eli kerran, pari päivässä - ja kiipeillä. Romeo kehrää niin hiljaa, ettei sitä kuule ja vain värinä kaulalla kertoo hyvästä mielestä. Se tulee kausittain ja vain harvojen syliin, sillä se on arka vieraiden ihmisten kanssa, mutta kun se hyväksyy jonkun ihmisen, hän osoittaa sen hellästi. Pieniä lapsia se pelkää, mutta toisiin kissoihin se suhtautuu uteliaasti. Romeo pyytää hennolla äänellä naukuen ruokaa varsin täsmällisesti ruoka-ajan lähestyessä ja on erittäin fiksu kissa. Romeon annamme mieluiten jomman kumman kissan kaveriksi.

Hermanni eli Heksu on 4v. 4Kk oleva isokokoinen, poikamainen vesseli. Heksu ottaa kuvainnollisesti oven karmeista kiinni, jos sitä yrittää saada ulkoilemaan. Se on täysin sisäkissa ja tottumaton ulkoiluun. Heksu pelkää erittäin paljon lapsia. Se istuu paljon katsellen esim. ulos ikkunasta ja mietiskelee. Heksu tulee todella harvoin syliin, eikä viihdy sylissä kovin kauaa. Rapsutuksista se kyllä tykkää ja kehrää kovalla äänellä ja hyvin herkästi - joskus pelkkä katsekin riittää. 


Nenna eli Nennu 5v. 7kk on hieno neiti, joka enimmäkseen nukkuu kaksi päivää ja kolmantena vipeltää. Nennu on kisuista rohkein. Se ei pelkää ihmisiä eikä pahemmin lapsiakaan, ainakaan kun se tottuu niihin. Nennu rakastaa läheisyyttä ja kun se jonkun sen luottamuksen voittaa, se tulee todella lähelle ja painaa päänsä ihmisen rintaa vasten ja tuijottaa tätä kostein silmin. Nennu on helppohoitoinen kisu, joka viihtyy ulkonakin valjaissa.Kysellä voit kisuista sähköpostilla tarjanonna@hotmail.com.

1 kommentti:

  1. Voi kurjuus! :( Mää en selviäis, jos tarttis rakkaista luopua, ihan hirvee ajatuski, voin siis kuvitella miten kurjalta susta tuntuu. Voi ko ois ihanaa, jos nua teen mussukat pääsis kaikki samaan uuteen hyvään kotiin!

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on arvokas - kiitos sinulle!