keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Myllyn Paras Kinuskileivos

Minä on yksi innokkaista Buzzadoreista. Buzzador on henkilö, joka voi halutessaan ilmoittautua mieleiseensä kampanjaan ja jos hänet valitaan kampanjaan, hän saa maisteltavakseen/kokeiltavakseen jotain tuotetta/palvelua tms. Buzzadorin tehtäviin kuuluu raportoida, mitä mieltä hän ja hänen ystävänsä ovat mieltä ko. tuotteesta. Minä ilmoittauduin kampanjaan, jossa maistelemme Myllyn Paras uutuuksia: kinuskileivoksia, suklaaleivoksia sekä mustikkapullia. Odotin innolla pääsyä mukaan kampanjaan ja kiljaisin ääneen: "Yeees", kun huomasin, että olen päässyt mukaan. Älkää kertoko muille, mutta sellainen herkkuperse minä oon....

Myllyn Paras lihapasteijoita ja korvapuusteja olen useinkin paistanut, kun itse en ole jaksanut leipoa. Paistamalla esim. pakastepullia, saa nopeasti hyvää ja herkullista syötävää vaikkapa kahvikupposen seuraksi. Lisäksi saat nauttia ihanasta vastaleivotun tuoksusta. Lisäksi nämä on käteviä vierasvarana, jos yllätysvieraita pukkaa tulemaan. Usein olen myös käyttänyt valmistaikinoita, joista valmistat nopeasti jotain herkullista syötävää. Myllyn Paras tuotteissa on kyllä yks vika: nämä ovat ihan liian hyviä!

Nämä tämänkertaiset uutuudet ovat kypsäpaistettuja tuotteita. Niitä ei tarvitse paistaa, riittää, kun vain sulatat ne. Esimerkiksi Myllyn Paras Kinuskileivos sulaa huoneen lämmössä tunnissa ja jääkaapissa 2-3 tunnissa. Pakkauksessa on neljä herkullisen näköistä leivosta ja pakkauksesta voit ottaa niin monta leivosta kuin sillä kertaa tarvitset. Loput, jos nimittäin jotain jää, voit laittaa pakastimeen seuraavaa kertaa varten. Niitä on kätevää varata pakastimeen vierasvaraksi tai jos makean nälkä yllättää....

Tämän Buzzador-kokeilun aikana tulin tietoiseksi paitsi näistä uusista makuelämyksistä, myös muista vaihtoehdoista, joita kaupan pakastealtaasta löytyy.

Kampanjan johtoajatuksena minulla oli ilahduttaa meidän ahkeraa ylioppilaskokelasta pienellä herkkutuokiolla ruotsin kielen kuuntelukokeen jälkeen. Niinpä houkuttelin mieheni kuskiksi, jotta pääsimme ostamaan ensimmäisen satsin Myllyn Paras-herkkuja....Tänään me maistelimme, miltä maistuu Myllyn Paras vierasvara kinuskileivos, joka on kinuskikreemillä ja aprikoosilla täytetty suussa sulava leivos, joka on kuorrutettu kinuskikreemillä ja koristeltu kinuskirakein ja -raidoin.


Voi ei....vieläkin tulee vesi kielelle, kun katselee tuota kuvaa. Oli se vaan niiiiiiin hyvää! Ja se maistui myös tyttärelle. Näissä on muihin tuotteisiin verrattuna vielä se vaivattomuus....Otat vain sulamaan ja pian on valmista nautittavaksi. Jos vieraat ilmoittavat tulostaan, ei aika kulu leipomiseen, vaan voit käyttää ajan siivoten kotiasi:D Suosittelen sinullekin, maista ihmeessä!1 kommentti:

Jokainen kommentti on arvokas - kiitos sinulle!