maanantai 17. syyskuuta 2012

Myllyn Paras mustikkapulla

                                       


Tänään maisteltiin vihdoin (vihdoin siksi, koska olen tätä vesi kielellä odottanut jo ikuisuuden!)  kolmatta vaihtoehtoa Myllyn Paras uutuuksista: Vierasvara Kypsä Mehevä Mustikkapulla. Se on pullataikinasta tehty, mustikkatäytteinen ja päälle sokeria ripoteltu herkku. Pullat on valmiiksi kypsennettyjä, joten pelkkä sulatus tai pieni lämmitys mikrossa riittää....itse en edes "kerennyt" sulatusohjeita lukemaan tahi mikrossa lämmittämään, kun oli niin kiire herkuttelemaan. Ja hyvveehän se olikin:D Mustikka on herkkumarjani mansikan ohella, joten tämä on ehdoton suosikkini!

Vierasvara Kypsä Mehevä Mustikkapulla painaa n. 50g ja sisältää n. 165 kcal. Pussista löytyy 7-8 pullaa.

Tässä on vielä faktatietoa:
gda-vvmehevamustikkapulla.jpg

Harmillista, kun en saanut kuvaa herkutteluhetkestä. Muisti teki tepposensa, niin kuin niin monesti ennenkin:( Myöhäistä on katua, siellä ne pullat ovat - eivät uunissa, vaan itse kunkin masussa. Hyvin maistuivat jokaiselle herkuttelijalle, olisi varmaan mennyt toinenkin pussi ihan kevyesti. Suosittelen sinuakin maistamaan!

Mikä on Buzzador?

Jos et vielä tiedä, niin olen yksi Buzzadoreista, jotka saavat aika ajoin kokeiltavakseen erilaisia tuotteita (kuten maistelemaan tällaisia herkkuja!). Meille tulee kampanjakutsuja, joihin vastaamme, haluammeko osallistua vai emme ja meiltä kysellään muutamia kysymyksiä. Jos meidät valitaan kampanjaan, saamme kampanjakutsun ja ohjeet, kuinka toimia.  Annamme kampanjan edetessä salamaraportteja, joissa kerromme, miten kokeilu onnistuu ja edistyy. Lopuksi annamme vielä loppuraportin, jossa kerromme tästä tuotteesta ja kokemuksesta kokonaisuutena, miten kampanja meni ja miten sen itse koimme. Tuotteet lähetetään pakettina kotiin tai kuten tässä tapauksessa, ostimme ne itse ja saamme sitten lahjakortin, joka vastaa summaltaan leivonnaisiin kuluttamaamme rahasummaa. Kampanjaan osallistuva yritys tuotteen takana saa meiltä hyödyllistä ja rehellistä palautetta tuotteista, jota buzzaamme. Jos sinäkin haluat buzzadoriksi tai muuten vain lukea tarkempia ohjeita, niin laitapa viestiä, kutsun sinutkin mukaan!1 kommentti:

  1. Mäkin oon ostanut näitä. Minusta olivat tosi hyviä. Kiva kun ovat valmiita, ei tartte kuin lämmittää !!

    VastaaPoista

Jokainen kommentti on arvokas - kiitos sinulle!