sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

#Decubal-tuotteiden buzzador-päivä


 Pääsin mukaan mielenkiintoiseen Buzzador-kampanjaan, jossa tällä kertaa oli Decubal-tuotteita kokeiltavana. Vietimme lauantaipäivää mukavalla porukalla ja minä buzzasin tuotteita. Niin, minä olen Buzzador, mikä tarkoittaa sitä, että saan aika ajoin kampanjakutsuja, joihin voin halutessani vastata myöntävästi tai kieltävästi sen mukaan,  kiinnostaako kyseinen kampanja minua. Mukana on muutamia kysymyksiä esim. ruokailutottumuksista, jos kampanja esim. koskee jotain syötävää.

Decubal-kampanjaan vastasin "kyllä" ja muutaman päivän kuluttua sain sähköpostiini tiedon, että olin päässyt mukaan kampanjaan sekä ohjeet, miten tulee toimia. Kampanjakutsuja tulee sellaisista tuotteista, mitä olen itse valinnut mielenkiinnon kohteiksi. Kampanja-aikana annan salamaraportteja buzzauksista ja/tai raportteja blogiin tehdystä postauksesta, joissa kerron kokeiluista ja kokeilijoiden mielipiteistä.  Lopuksi anna vielä loppuraportin, jossa kerron tästä tuotteesta ja mitä mieltä rehellisesti olen ollut ja mitä ystäväni ovat tuumanneet tuotteista. Tuotteet yleensä lähetetään pakettina kotiin tai minulle lähetetään esim. lahjakortti, jolla voin ostaa tuotteet itse kaupasta, jos ne ovat esim. pakasteita. Tälla tavoin kampanjaan osallistuva yritys tuotteen takana saa meiltä hyödyllistä ja rehellistä palautetta tuotteistaan, joita buzzaamme. Jos sinäkin haluat Buzzadoriksi, niin lähetäpä minulle viestiä, niin kerron sinulle enemmän tästä asiasta ja kutsun sinutkin mukaan!  


Meillä suomalaisilla on usein kuiva ja herkkä iho. Erityisesti juuri näin talviseen aikaan useat meistä tarvitsevat kosteutusta iholleen. Tällä kertaa Decubal-tuotteista kokeiltavina olivat:Original clinic dream

kosteuttaa, suojaa ja pehmentää kuivaa ihoa. Se on ainoa perusvoide, jonka voidepohjana on erikoispuhdistettu lanoliini. Kosteuttava vaikutus on pitkävaikutteinen, koska lanoliini muodostaa ihon pintaan vettä varastoivan emulgaation. Se on SV-korvattava pitkäaikaisten ihosairauksien hoidossa. Sitä suositellaan voiteeksi päivittäin koko keholle. Sillä hoidat kynsinauhat, jalat, vauvojen vaippa-alueen sekä raskausaikana raskausarpien ehkäisyyn. Lisäksi se sopii psoriaatikoille ja atooppisen ihon perushoitoon.


Decubal face wash puhdistusvaahto

vaahtoutuu ja puhdistaa hellävaraisesti kasvosi ja samalla säilyttää kosteustasapainon. Vaahto jättää ihon puhtaaksi ja raikkaaksi.Kosteuttavana ainesosana on glyseriini ja ihon uudistumista edistää Allantoiini ja B3-vitamiini. Tuotetta suositellaan käytettäväksi  kasvojen päivittäiseen puhdistukseen sekä vesiliukoisen meikin poistoon.Lips and dry spots balm

on korjaava täsmähoito kuiville huulille ja vahingoittuneille ihoalueille. Lanoliini tehokosteuttaa ja pehmentää ihoa. Lievittää nopeasti ihoärsytystä ja -punoitusta sekä palauttaa ihon luontaisen suojan. Säilöntäaineeton.

Lue lisää Decubal-tuotteista: www.decubal.fi Tässä on kuvaa Decubal-puhdistusvaahdosta. Aivan ihana koostumus aivan kuin kermavaahto, vaan vieläkin ilmavampi. Jokainen meistä tykkäsi tästä puhdistusaineesta, koska se tuntui miellyttävältä iholla ja juuri tuon vaahtomaisen rakenteen takia.Vaahdon levitys kasvoille onnistuu helposti ja ja tuntuu pehmeältä. 


Lopuksi huuhtelu vedellä viimeistelee puhtauden tunteen. Puhdistuksen jälkeen oli miellyttävää levittää Decubal-voide kasvoille. Voide tuntui melkein kaikista miellyttävältä ja sopivan rasvaiselta.  Itse olisin puolisokeana silmälasien käyttäjänä toivonut, että voide olisi imeytynyt nopeammin iholle, koska kerkesin moneen kertaan rasvata silmälasini päivän aikana. Mutta yövoiteeksi sopinee hyvin, kun unien katseluun ei silmälaseja tarvitse.

Lopuksi vielä huulten voitelu. Rasvana oikein miellyttävä tuote, vaikka itse valitsenkin usein sellaisen huulirasvan, jota ei tarvitse sormin levitellä. Tyttäreni onkin koko ahkerasti käyttänyt tätä voidetta kynsinauhojen hoitamiseen. Hänen mielestään tässä on plussaa se, että voiteen levittelyn jälkeen voi hyvin jatkaa askareitaan, koska voide ei leviä muualle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jokainen kommentti on arvokas - kiitos sinulle!