keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

SaunakaveriLauantaina meillä oli saunapäivä ja olimme naisporukalla saunassa. Poikkeuksena oli kuitenkin Romeo, joka halusi tulla katsomaan, mitä me teemme tuolla  saunan oven takana. Yleensä Romeo tyytyy katselemaan pesuhuoneessa hassuja ihmisiä, jotka riisuvat vaatteensa ja menevät suihkuun.


Tällä kertaa Romeo halusi kuitenkin tulla saunan puolelle. Raotin saunan ovea hälle ja hän ovelta kurkkasi, kuinka tyttäreni istuivat lauteilla.... Hiukan pelotti kiuas, jonka luukusta näkyi tuli....mutta eihän se  Romeota estänyt menemästä saunan puolelle ja hän pomppasi saunan lauteille puskemaan tyttöjä. Kyllä hän siellä jonkin aikaa viihtyi ja minä avasin sitten oven pesuhuoneen puolelta, kun Romppu halusi tulla sinne. Pesuhuoneessa se katseli minua, kun pesin itseäni ja alkoi itsekin nuolemaan itseään. Eikä herra malttanut pois lähteä minun mukanani, vaan jäi odottelemaan viimeistä poistujaa saunasta ennen kuin tuli itsekin pois.

5 kommenttia:

 1. Voih,hän on ihana:) Meillä kissat yleensä ovat salaa saunassa lauteiden alla katsellen saunojia:)

  VastaaPoista
 2. Oih, muistuu mieleen Matti-vainaa,joka oli vanhemmillani. Valkoinen kissa,joka aina paleli. Hän viihtyi saunassa ihan ylälauteella ja oli ekana saunassa ja lähti vikana, yleensä minun mukanani. Suihkutin hänet myös ja käärin pyyhkeeseen kuivumaan kuin vauvan.
  Matti tykkäsi katsella myös erittäin lähellä takkatulea!

  VastaaPoista
 3. Ja minä olen luullut ettei kissat saunaan tunge kun vettä pelkäävät :) Yks kolmasosa mun mopsista kyllä tulee saunaan ja itkee jos ei pääse mukaan....nyyh sitä näkee niin harvoin kun jäi pojan ent. tyttöystävälle. Vielä on kuitenkin hengissä vaikka täyttäkin ens kuussa 14v!!

  VastaaPoista
 4. Voi kuinka olikaan kiva saunareissu. Yleensähän kissat inhoavat vettä mutta ei minunkaan Emmani sitä inhoa. Kyllä menee veteen. Komeita ovat kissasi. Olin tänään Emman kanssa ulkona ja otin siitä kuvia. Pitääkin laittaa blogiini niitä huomenna, jos haluat käydä kurkkaamassa.
  Mutta mikä ihaninta, taitaa sittenkin tulla tai olla jo kevät. Mukavaa sunnuntain loppua sinulle ja alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista

Jokainen kommentti on arvokas - kiitos sinulle!